viernes, 19 de noviembre de 2010

APRENDER A SER FELICESAquest video parla decom trobar la felicitat i ser optimista. Les persones que tenen molts bens no son més feliços que altra persona que no ho és, només en apariencia. Ni els diners ni la salut tenen res que vore amb la felicitat, el que diferencia d’un que és feliç a un altre que no ho és, són les relacions socials. Podria dir-se que aquest video segueix la corrent ética del hedonisme, ja que per a ser mes feliços hi ha que buscar el màxim plaer, i també segueix el eudaimonisme, perque les persones, el que busquen, és la felicitat, treballen i intenten aconseguir-la de qualsevol forma.
Els optimistes, són més feliços que els pesimistes, perque alhora de prendre decicions pensen tant en positiu i en negatiu, mentre els pesimistes només pensen en negatiu. Es diu que els optimistes viuen més i millor.
En resum, una persona pot ser feliç encara que no tinga tot el que desija, mentre que siga optimista i veja totes les coses de manera positiva, encara que tinga problemes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario